Mobil Vinç

Mobil Vinç Kiralama

200 Tonluk Vinç Kiralama

200 Tonluk

200 Tonluk

200 Tonluk

200 Tonluk

200 Tonluk

200 Tonluk Mobil Vinç

200 ton mobil vinç 62,5 metre ana boma sahip olup 37 metre eksra jip bomla beraber toplamda 97 metre yer yüksekliğine ulaşabilmektedir.

Günümüzde kamyon üzeri vinçlerin kullanımına uygun olmayan yer yüksekliklerinde ve en ağır parçaların en yükseğe yerleştirilmesinde 200 tonluk kiralık mobil vinç tercih edilmektedir.

● 62,5 m ana bomu sayesinde genelde jip (eksra bom) bomunu  kullanmaya gerek kalmaksızın montaj veya demontajı en kısa sürede tamamlar ve maksimum verimlilik sağlar. Kule vinç montaj ve demontaj ekiplerinin gözdesidir. Herkesin genel tercihidir. 200  tonluk mobil vinç kullanım alanında çelik montajı önemli yer tutmaktadır.

Genel kullanım alanı inşaat kule vinçleri kurumu sökümü deplasmanı gibi iş alanlalarında kullanımı oldukça uygundur.

● Kapalı alanlarda, fabrika içinde ve uzay çatı montajı kurumu sökümü ve dar sokaklarda kullanmak üzere 5,5metre uzunluğunda 44,5° açı verebilen  ve 63 ton ağırlık kaldırabilen özel hidrolik montaj jipli boma sahiptir 

İstanbul'da mobil vinç kiralama ve kule vinç kurumu işlerinde bütün kule vinç camiasının en gözde en çok tutulan makinesidir.

Çalışma alanları olarak çatı altı fabrika içinde de uygun ortam oluşturulduğu takdirde 200 ton makine 100 ton enjeksiyon gibi çok ağır parçaların kaldırılmasında önemli ölçüde müşteriye kolaylık sağlamaktadır.

● Toplam boyu sadece 16 metre araç genişliği 3 m,araç yüksekliği ise 3.85 metredir. 

● 5 aksının tamamı dümenlenebilir özelliktedir ve yengeç yürüyüşü yapabilme özelliğine sahiptir. 200 tonluk mobil vinç Türkiye piyasasına girmesinden sonra Türkiye piyasası özellikle İstanbul inşaat piyasası kule vinçlerin kurum sökümü ve kule vinç transferi inşaatlarda otellerde klima montajlarının en ağır olanlarının en yükseğe çıkarılması noktasında favori bir makinedir.


Yıllardır sadece en iyi bildiğimiz işi yapıyoruz...