Mobil Vinç

Mobil Vinç Kiralama

160 Tonluk Vinç Kiralama

160 Tonluk

160 Tonluk

160 Tonluk

160 Tonluk Mobil Vinç

160 ton kaldırma kapasiteli mobil vincimiz. 

Kendi sınıfının en kullanışlı  ve en uzun bomlu vinci olma özelliğine sahiptir

160 tonluk mobil vinç 60 metre ana boma sahip 33 metre jip bom (ekstra bom) eklenerek toplamda 93 metre kanca altı yüksekliğine sahip olabilen sınıfının en kullanışlı mobil vincidir.

Özellikle İstanbul'da mobil vinç kiralama ve genel olarak Türkiye'nin her yerinde tercih edilme sebebi kendi sınıfının en büyük vinçlerine yakın bom uzunluğuna sahip olmasıdır. Bom uzunluğunun fazla olması kule vinç kurumu sökümü deplasmanı konusunda yüksek katlı binaların çatılarına klima çıkarılmasında, 60 metreye sepet tutabilme özelliği ile eksra jip bomun  eklenmesiyle 93 metreye sepet tutma ve montaj yapma konusunda piyasanın gözde kiralık mobil vincidir. 160 tonluk mobil vinç kullanım alanında çelik montajı önemli yer tutmaktadır

160 tonluk mobil vinç şantiye içi dar alanlarda hareket edebilme yengeç yürüyüşü ve birbirinden bağımsız hareket eden akslarıyla dar alanda kısa mesafede çok seri hareket edebilme özelliğine sahip ayrıcalıklı vinçlerden biridir.

160 tonluk mobil vinç mobil vinç kiralamada müşteriye her zaman doğru iş yapma fırsatı sağlamaktadır. Bu yüzden mobil vinç kiralama konusunda bu vinç öncelikli konuma sahiptir.


Yıllardır sadece en iyi bildiğimiz işi yapıyoruz...