Kamyon Üzeri Vinç

Mobil Vinç Kiralama

80 Tonluk Vinç Kiralama

80 Tonluk

80 Tonluk

80 Tonluk Kamyon Üzeri Vinç

80 tonluk kamyon üzeri vinç (hiap vinç) 24 metre ana bom uzunluğuna sahip 2.kırması ile birlikte toplamda 50 metre kanca altı yer yüksekliğine ulaşabilmektedir. Dokuzgen bom kesiti İsveç çeliği bom yapısı İtalyan bom ve piston grubu, hareketli kabin, değişken deplasmanlı pompa akıllı kumanda sistemi bulunmakta olup yüksek mukavemetli sac grubuyla dünyanın en özel katlanır bomlu vinçlerinden biridir. Alanında uzman operatör tarafından kullanılması önemli işlerde azımsanmayacak derecede kolaylık sağlamaktadır.

80 tonluk vinç ölçüleri karayolları yönetmeliğine tamamen uygundur her yıl her ticari araç gibi TUV Türk muayinesine tabidir. ağırlık uzunluk genişlik gibi ölçüler açısından Avrupa standartlarında üretilmiştir. Kamyon üzeri vinç ayrıca 3 ayda bir periyodik muayineden geçmektedir. Her üç ayda bir periyodik muyineden geçmesi emniyetli kullanımı açısından son derece etkili ve önemlidir.

Son yıllarda ülkemizde iş güvenliği Avrupa statüsüne kavuşmuştur. Kamyon üzeri kiralık vinçleri çalışma alanlarında üst düzey gevenlik tedbirleri uygulanmaktadır.çalışma alanına vinç kurumu için uygun zemin oluşturulması gerekli vinç bağlantı ekipmanlarının kontrolü bunlardan bazılarıdır.

80 tonluk kamyon üzeri vincin  yaklaşık 50 metre bom uzunluğuna sahip olması şantiye alanında çalışma bakımından birinci kattan başalayarak onüçüncü katlara kadar malzeme çıkarma konusunda ve katlara alçı, tuğla, seramik, fayans, mermer gibi inşaat ekipmanlarının çıkmasında zaman ve maliyet açısından büyük ve etkili kolaylık sağlamaktadır.

Türkiye vinç kiralama sektörü son yıllarda kamyon üzeri vinç kullanımının yaygınlaşmasıyla inşaat yapımında temelinden en ince işçiliğine kadar müteayit firma tarafından teslim edilmesi konusunda azımsanmayacak öneme sahiptir. Vinç kiralama piyasası çalışma alanının temelinde inşaat gelmektedir.

Ülkemizde hipa vinçlerin kullanım alanları çatıaltı makine kaldırma,montaj demontaj fabrika içi makine deplasmanı, uzay çatı montajı, çelik montaj, inşaat malzemesi yükleme boşaltma, konteynır taşıma, mermer indirme, otoban karayolu araç kazası kurtarma, kule vinç motoru ekipmanı montajı demontajı, inşaat katlarına tuğla mermer fayans çıkarma yerleştirme işlerinde çok hızlı etkili ve verimli iş açısından çok önemlidir.

80 tonluk çift kırmalı hiap vinç İstanbul vinç kiralama piyasasının en gözde ve müşteriye etkili ve verimli iş kolaylığı sağlayan makine kategorisinde yer almaktadır.

80 tonluk kamyon üzeri vinç yatay mesafelere malzeme yerleştirilmesinde mobil vinçleri oranla vinç kiralama piyasasında hem maliyet hemde zaman bakımında kolay çözümler sunmaktadır.


Yıllardır sadece en iyi bildiğimiz işi yapıyoruz...