Kamyon Üzeri Vinç

Mobil Vinç Kiralama

60 Tonluk Vinç Kiralama

60 Tonluk

60 Tonluk

60 Tonluk Kamyon Üzeri Vinç

60 tonluk kamyon üzeri vinç 20 metre ana bom uzunluğu,24 metre 2.kırma uzunluğuna sahip olup toplamda 44 metre kanca altı yer yüksekliğine ulaşabilmektedir. Altıgen bom kesiti, İsveç çeliği bom yapısı, İtalyan piston ve hareketli tanbur grubu, değişken deplasmanlı tam oransal kumanda ve yüksek mukavemetli çelikten üretilen bom ve şase grubuyla kamyon üzeri vinç olarak çok kaliteli ve estetik makine olma özelliğine sahiptir.

Kamyon üzeri vinç kiralama piyasasında ara makine yani bom uzunluğundan kaynaklı olarak hafif malzemeleri hem yükseğe hem de yatay mesafede daha ileri noktalara yerleştirmede müşteriye çok fazla kolaylık sağlamaktadır.

2.kırmasının uzun olması yüksek katlı binaların çatılarının çok rahat taranması konusunda önemli ölçüde rahatlık sağlamaktadır.

Vinç kiralama piyasasında özellikle 60 tonluk vinç çok tercih edilmektedir altına konulan kamyonun çiftçeker olması dar alanda ve çamurlu engelli zeminde çok rahat hareket edebilir olması çok önemli özellikleri arasında yer almaktadır.


Yıllardır sadece en iyi bildiğimiz işi yapıyoruz...