Kamyon Üzeri Vinç

Mobil Vinç Kiralama

15 Tonluk Vinç Kiralama

15 Tonluk

15 Tonluk

15 Tonluk Kamyon Üzeri Vinç

15 tonluk kamyon üzeri vinç 17 metre bom uzunluğuna sahip olup toplamda 19 metre yer yüksekliğine ulaşabilmektedir. Altıgen bom kesiti İsveç çeliği bom yap yapısı, İtalyan piston ve tanbur donanımı grubu ve yüksek mukavemetli şase grubuyla dünyanın en özel ultra kompakt katlanır bomlu vinçlerinden biridir.

15 tonluk kamyon üzeri vinç ağırlık uzunluk genişlik ve yükseklik bakımından tuv statüsündedir. Gün içerisinde karayollarında seyir etmesi gerekmesi halinde özel karayolları izni almasına gerek kalmaksızın çalışma yapılması gereken alana en kısa sürede ulaşabilmektedir.

Vinç kiralama piyasası 15 tonluk kamyon üzeri vincin imalatından sonra hem nakliye hemde hafif malzemelerin kaldırılması ve deplasmanı  konusunda üst düzey rahatlama yaşamıştır.

15 tonluk kamyon üzeri vinç aylık vinç kiralama, haftalık vinç kiralama ve saatlik vinç kiralama alanlarında her zaman tercih edilmektedir. Kendi üzerinde malzeme taşıyabilmesi çok önemli ölçüde verimlilik sağalamaktadır. Özellikle konteynır nakliyesi konusunda vinç kiralama piyasasına kolaylık sağlamaktadır.

10 teker kamyon üzerine konulabilmesi dar alanlarda çok rahat hareket edebilme özelliği sağlamaktadır. Fabrika içlerinde makine deplasmanında, jeneratör gibi cihazların taşınmasında, şantiye içinde kalıp demir gibi çalışma ekipmanlarının taşınmasında başlıca tercih edilme sebeblerinden biridir.


Yıllardır sadece en iyi bildiğimiz işi yapıyoruz...