Kamyon Üzeri Vinç

Mobil Vinç Kiralama

100 Tonluk Vinç Kiralama

100 Tonluk

100 Tonluk

100 Tonluk Kamyon Üzeri Vinç

100 ton kamyon  üzeri vinç (hiap vinç) 28 metre ana bom uzunluğu 2.kırması ile birlikte toplamda 64 metre kanca altı yer yüksekliğine ulaşabilen eşsiz büyüklükte ve uzunlukta, dokuzgen  domeks weldoks gibi yüksek mukavemetli İsveç çeliğinden üretilen bomlara ve şaseye sahiptir. Hareketli kabin değişken deplasmanlı pompa tam oransal kumanda sistemi bulunmakta olup  özetle  serisinin lider kamyon üzeri vincidir.

Kamyon üzeri vinç kiralama piyasası Türkiye gündemine 2000 yılından itibaren önemsenecek derecede artmıştır. Özellikle yüksek katlı binaların kat aralarına tuğla, alçı, seramik, mermer, fayans vb. malzemelerin yerleştirilmesinde Türkiye vinç piyasasında katlanır bomlu vinçler önemli ölçüde yer almaktadır. İstanbul vinç kiralama piyasasında, kamyon üzeri vinç tonaj farkı gözetmeksizin her zaman lider aşamasındadır.

64 metre bom uzunluğuyla kule vinç motoru montajı, demontajı gibi konularda müşteriyi vinç kiralamadaki maliyet bakımından önemli ölçüde rahatlatmaktadır.bomlar üzerinde kurulabilen halat sistemi montajıyla çelik montaj kalıp montaj klima montaj gibi işlerde oldukça rahat çalışabilmektedir. Bom uzunluğunun  azımsanmayacak derece uzun olması yükseklik bakımından mobil vinçlerle kıyas edilebilecek derecede önemli mesafe kat etmiştir.

100 tonluk kamyon üzeri vinç çift kırmalı olma özelliğiyle 28 metreden kırılabilen anabomla yüksek katlı binaların çatılarından yaklaşık 35-40 metre gibi ciddi mesafeye malzeme yerleştirme konusunda kolaylık sağlamaktadır

100 tonluk kamyon üzeri vinç(hiap vinç) karayollarında yürümesi mobil vinçlere nazaran çok daha kolaydır.buda vinç kiralama piyasasında , önemli ölçüde rahatlık demektir. Altında kullanılan kamyonun çiftçeker olması zorlu hava koşullarında yürüyüşünü ve manevra şansını kolaylaştırmaktadır. Türkiye piyasasında 100 tonluk kamyon üzeri vinç imalatının yerli olarak tamamlanması Türkiye vinç piyasasında mobil vinç kiralama konusundaki eksiklikleri azaltarak piyasanın alternatif makinası olma konusunda iddalıdır.

Sepetli  vinç olarak kullanılabilme özelliğinin olması 64 metre gibi ciddi derecede yüksekliğe ulaşılarak tabela montajı afiş asma vb gibi iş alanında çalışılabilir olma önemli özelliklerinden biridir.


Yıllardır sadece en iyi bildiğimiz işi yapıyoruz...