Mobil Vinç

Mobil Vinç Kiralama

250 Tonluk Vinç Kiralama

250 Tonluk

250 Tonluk

250 Tonluk

250 Tonluk

250 Tonluk

250 Tonluk

250 Tonluk Mobil Vinç

250 ton Kaldırma Kapasiteli Teleskopik Mobil Vinç

Kendi sınıfının en kısa kullanışlı  ve en uzun bomlu vinci olma özeliklerine sahiptir.

250 tonluk mobil vinç kendi sıfının en kısa ve en uzun bomlu mobil vincdir. Ana bomda 73,5 m kanca altı yükseklik gibi süper bom uzunluğuna sahiptir. Özellikle kule vinç montajı ve sökümü  işlerinde, az sürede kurulup işe hazır hale gelmesi 73,5 metre yüksekliğe ulaşabilmesinden dolayı  tercih  edilir kullanılan fly bomu sayesinde çok uzun boma sahip olabilmeltedir. Piyasanın en uzun ve en ekonomik vinçlerinin başındadır.

● İkinci vince gerek kalmaksızın 96,5 metre yüksekliğe ulaşabilmesiyle rakibi yoktur.

● Kısa ölçüleri ve yengeç yürüyüşlü tekerlekleriyle yüksek manevra kabiliyeti sayesinde şantiye içinde dar alanlarda seri bir şekilde kurulabilme ve yüksek kaldırma kapasitesi ile rakipsiz bir vinçtir.

● Toplam boyu sadece 18 metre,  genişliği 3 metre, araç yüksekliği ise 3.84 metre'dir. 

● %48 derece eğimde tırmanabilme özelliğine  sahiptir. 

● 6 aksının tamamı dümenlenebilir özelliktedir ve yengeç yürüyüşü yapabilir. 

● 36 m jip bomu ile 110 metre kanca altı yüksekliğe ve yatayda 93,5 metre mesafeye ulaşabilme özellikleri bu vincimizi piyasanın en çok aranan vinci haline getirmiştir. 

● 70 metre  uzunluğuna sahip fly jip bomu ile sınıfının en uzun fly bomuna sahiptir.

● 5,3 metre uzunluğunda ağır yük jip bomuyla (60 ton kapasiteli) kapalı alanlarda, çatı altı montajlarında büyük avantaj sağlamaktadır.

● Vinç bilgisayarı üzerinden çalışma alanını sınırlandıran özel programı ve levye hassasiyet ayarı sayesinde, dar ve kapalı alanlarda montaj ve demontaj işlerini maksimum güvenlik ve hassasiyette gerçekleştirme özelliğine sahiptir. 


Yıllardır sadece en iyi bildiğimiz işi yapıyoruz...