Mobil Vinç

Mobil Vinç Kiralama

120 Tonluk Vinç Kiralama

120 Tonluk

120 Tonluk

120 Tonluk

120 Tonluk Mobil Vinç

120 ton Kaldırma Kapasitesine Sahip Mobil Vinç

Kendi sınıfında dünyanın en uzun boma sahip ve en hafif mobil vinçtir.

120 tonluk mobil vinç 60 metre ana boma sahip olup 22 metre ekstra jip bom ile birlikte toplamda 82 metre yer yüksekliğine ulaşabilen birbirinden bağımsız ultrain akslarıyla dar alanda seri ve kuvvetli manevra yapabilme özelliğine sahiptir. Mega-trak yürüyüş sistemi ile zor zemin koşullarında yüksek  gücü ve yüksek manevra özelliğiyle bilinir. Kendi ağırlıklarını üzerinde taşıması mobil vinç kiralamada müşteriye muhteşem kolaylık sağlamaktadır.

120 tonluk mobil vinç bom uzunluğu olarak emsallerinin üzerinde her zaman alternatif bir makine olma özelliğine sahiptir. Mobil vinç piyasası bu vinç konusunda oldukça kabarıktır.

Çalışma alanı olarak genellikle kule vinç kurumu kule vinç sökümü kule vinç deplasmanı yüksek katlı binaların çatılarını malzeme çıkarma 80 metreye jeneratör vb ekipmanlar çıkarma fabrika içinde dar alanlarda makine kaldırma gibi işlerde kiralık mobil vinç olarak gözde makinalardan biridir.

Dünya piyasasında 120 tonluk mobil vinç farklı markalarda farklı özelliklerde farklı segmentlerde yarışan firmalar tarafında üretilebilmektedir. Örneğin LTM 1120 GMK 5120, GMK 5130, DEMAC AC120, PPM 120 gibi birbirinden farklı modeller, farklı firmalar tarafından üretilebilmektedir. Mobil vinç piyasasının ihtiyacını oldukça fazlasıyla karşılamaktadır.

120 tonluk  mobil vinç kiralama müşteri açısından oldukça karlı bir yatırım olarak görülmektedir. Kendi segmentindeki makinaların rahatlıkla üzerine çıkarak bunu İstanbul mobil vinç piyasasına girerek ülkemizde fazlasıyla karşılamıştır.


Yıllardır sadece en iyi bildiğimiz işi yapıyoruz...