Kamyon Üzeri Vinç

Mobil Vinç Kiralama

35 Tonluk Vinç Kiralama

35 Tonluk

35 Tonluk

35 Tonluk

35 Tonluk Kamyon Üzeri Vinç

35 tonluk kamyon üzeri vinç (hıap vinç ) 18 metre ana bom uzunluğuna sahip olup ikinci kırma ile birlikte toplamda 33 metre yer yüksekliğine ulaşabilmektedir altıgen bom kesiti, İsveç çeliği bom yapısı ,İtalyan piston ve tanbur grubu ve yüksek mukavemetli bom ve şase grubuyla dünyanın en özel kompakt katlanır bomlu vinçlerinden biridir.

35 tonluk katlanır bomlu kamyon üzeri vinç ölçüler,i ağırlık uzunluk ve genişlik bakımından tuv statüsündedir.gün içinde karayollarında seyir haline geçmesi durumunda herhangi karayolları özel izni almasına gerek kalmaksızın çalışma yapılacak bölgeye rahatlıkla seyir edebilmektedir.

35 tonluk kamyon üzeri vinç katlanır bomlu olması bakımından kendi üzerine malzeme alabilme özelliğine sahiptir. Bu özellik gerek müşteriye gerekse çalışma yapılacak alanın ikinci bir nakliye aracına gerek kalmaksızın istenilen çalışma verimliliğini maximum düzeyde sağlamaktadır.

Kiralık vinç piyasasında 35 tonluk vinç oldukça kullanışlıdır orta katlı binaların kat aralarına ve çatılarına tuğla, yutong, alçı, seramik, mermer gibi inşaat ekipmanlarının çıkarılmasında başlıca tercih edilen vinç modelleri arasında yer almaktadır.

35 tonluk vinç aylık vinç kiralama, günlük vinç kiralama ve saatlik vinç kiralama gibi alanlarda özellikle inşaat ve çelik montaj piyasalarında en başta gelen vinç modeli dir. alanında uzman operatör tarafından kullanıldığı takdirde müşteriye üst düzey kolaylık ve maksimum verimlilik sağlamaktadır.


Yıllardır sadece en iyi bildiğimiz işi yapıyoruz...