Kamyon Üzeri Vinç

Mobil Vinç Kiralama

120 Tonluk Vinç Kiralama

120 Tonluk

120 Tonluk

120 Tonluk Kamyon Üzeri Vinç

120 tonluk kamyon üzeri vinç 28 metre ana bom uzunluğuna sahip olup ikinci kırma ile birlikte toplamda 65 metre yer yüksekliğine ulaşabilen dünyanın en uzun katlanır bomlu tek vinci olma özelliğine sahiptir.

Çok yüksek mukavemetli dokuzgen bom kesiti, İsveç çeliğinden üretilen bom ve şase yapısı, İtalyan piston kilit valf ve tanbur grubu, değişken deplasmanlı ve akıllı kumada sistemi, harektli kabin ve balans sistemi  ve birçok özelliğiyle katlanır bomlu vinç üretiminin geldiği en noktalardan biridir.

120 tonluk vinç bom uzunluğu bakımından nerdeyse mobil vinçlerle yarışabilecek düzeydedir. Kaldırma kapasiteleri her zaman farklı olsa da bom uzunluğu hiçte azımsanmayacak düzeydedir. 65 metre gibi ciddi derecede yükseklik arzeden yerlere 500 kg gibi ciddi ağırlık çıkarabilmektedir. Vinç kurulumu motajı demontajı yani mobilizasyon ve demobilizasyonu mobil vinçlere nazaran oldukça kolaydır.buda müşteriye zaman ve maliyet bakımından yüksek miktarda kolaylık sağlamaktadır.

120 tonluk vinç anabom yapısının 28 metreden ikinci kırmaya geçmesi yaklaşık 9-10 katlı binaların çatılarının 35 metre içerisine malzeme yerleştirilmesinde muhteşem düzeyde verimlilik ve kolaylık sağlamaktadır.

Aylık kiralık vinç, günlük kiralık vinç ve saatlik kiralık vinç kiralama ölçülerine fazlasıyla uymaktadır.

Bazı kullanım alanları özetle şöyledir; kule vinç alt kurumu kule vinç motoru değişimi, çelik montajı, yüksek katlı binaların kat aralarına ve çatılarına malzeme yerleştirilmesi, uzay çatı montajı, fabrika içerisinde enjeksiyon ve enjeksiyon kalıplarının kaldırılması ve deplasmanı, otobanlarda karayollarında oluşan ağır tonajlı kazaların giderilmesi ve karayolunun kullanıma açılması gibi  konularda Türkiye vinç kiralama piyasasının en gözde makinesidir.


Yıllardır sadece en iyi bildiğimiz işi yapıyoruz...